Sök jobb


Vill du jobba hos oss?

S:t Görans hemtjänst AB startade sin verksamhet på Kungsholmen under kvartal 1 år 2012.

Vi har kundens bästa i fokus. Vi har ett gott renommé och duktig personal och fortsätter att satsa på detta för att kunna bibehålla den höga kvalitén vi har eller till och med bli ännu bättre. Vi tillhör redan en av Sveriges bästa hemtjänstenheter vad gäller kvalitet inom Trygghet, Respekt och Gott bemötande.

Sedan december 2018 är S:t Görans en del av Adeocare familjen som bedriver fler specialiserade hemtjänstgrupper i Stockholm och Norrköping.

Kundnöjdheten har redovisats genom socialstyrelsens årliga brukarenkät som går ut till hemtjänstkunder i hela landet. Vi får höga betyg i kundnöjdhet och ligger högt över genomsnittet både på Kungsholmen, Stockholm och i Sverige.

Du får gärna söka arbete hos oss om du har vårdbiträdes-/undersköterskeutbildning och erfarenhet från vården. Du bör vara flexibel, ha ett positivt humör, ha lätt för att samarbeta och ha goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna även att du tar hand om din egen hälsa med motion av något slag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt och ett krav på vissa kvällstjänster. Tillträdesdag efter överenskommelse.

Introduktion av nyanställd, även för helgtjänstgöring, sker på vardagar under en vecka.

Ifall du är intresserad av våra lediga tjänster klicka på “Karriär” till höger.

Där kan du göra din ansökan på ett enkelt och smidigt sätt.

OBS! Viktigt att du anger ett par referenser när du söker jobb.

Kontakta Ankie Mattinson på tel: 684 095 01 om du har ytterligare frågor.