Sök jobb


Vill du jobba hos oss?

S:t Görans hemtjänst AB startade sin verksamhet på Kungsholmen under kvartal 1 år 2012.

Vi har kundens bästa i fokus. Vi har ett gott renommé och duktig personal och fortsätter att satsa på detta för att kunna bibehålla den höga kvalitén vi har eller till och med bli ännu bättre. Vi tillhör redan en av Sveriges bästa hemtjänstenheter vad gäller kvalitet inom Trygghet, Respekt och Gott bemötande.

Kundnöjdheten har redovisats genom socialstyrelsens årliga brukarenkät som går ut till hemtjänstkunder i hela landet. Vi får höga betyg i kundnöjdhet och ligger högt över genomsnittet både på Kungsholmen, Stockholm och i Sverige.

Du får gärna söka arbete hos oss om du har vårdbiträdes-/undersköterskeutbildning och erfarenhet från vården. Du bör vara flexibel, ha ett positivt humör, ha lätt för att samarbeta och ha goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna även att du tar hand om din egen hälsa med motion av något slag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt och ett krav på vissa kvällstjänster. Tillträdesdag efter överenskommelse.

Introduktion av nyanställd, även för helgtjänstgöring, sker på vardagar under en vecka.

Vill du börja jobba hos oss börjar du med att fylla i nedanstående formulär och skicka det till oss.
Det går bra att antingen fylla i för hand och skicka i ett brev till oss (adress under fliken Kontakt) eller
fylla i blanketten “elektroniskt” och skicka in den per e-post.

OBS! Viktigt att du anger ett par referenser när du söker jobb.

Kontakta Ankie Mattinson på tel: 684 095 01 om du har ytterligare frågor.

Personalbehov from vintern 2018/2019

Kundantalet på S:t Görans hemtjänst växer med hög fart och vi söker ytterligare duktiga medarbetare.
Vår verksamhet växer och vi har kunder i kö som önskar få hjälp av våra duktiga medarbetare. För dig som är rätt person och som går på timvikariat finns goda chanser till tillsvidaretjänst senare.

Vi söker dig som är seriös och har vårdutbildning, minst 650 poäng, samt erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. Vi arbetar på två veckors schema.
Vecka 1 arbete onsdag + torsdag, vecka 2 arbete måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag.
En fördel får du som har körkort och vana från stadens nya it-system Paragåappen.

Du arbetar utifrån beslutade insatser på biståndsbeslut. Du har för det mesta samma kunder varje kväll, du ansvarar för externa kontakter på kvällstid ex: kontakter med anhöriga, sjukvården, trygghetsjouren och larmcentralen. Du både tar och ger information till dagpersonal och kvällskollegor så ingen viktig information blir missad. Du kommer med egna förslag vid problem eller schemaändringar. Du lär upp nyanställda utifrån vårt kvalitetstänk att kunden går i första hand.

Personalbehov:

Vårdbiträde/Usk kvällspatrull, deltid varannan helg

Helgpersonal
Vårdbiträde dag 7.45-16.15 varje eller varannan helg lö+sö

Vikarier
Vårdbiträde timvikariat vid behov, dag/kväll/helg

Även behov av flera timvikarier på dagtid måndag till fredag

Sök i förväg om du är intresserad av att vi ska kontakta dig när behov finns. Även vad gäller tjänster på heltid måndag till fredag. Kundunderlaget ökar snabbt och vi nyrekryterar med jämna mellanrum.
Ansökan om anställning vid S:t Görans hemtjänst (formulär)